Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 17. 11:29

Az Ericsson építi ki a T-Mobile harmadik generációs hálózatát

Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója, a T-Mobile Magyarország Rt. a harmadik generációs szolgáltatási jogosultság elnyerését követően az Ericsson Magyarországot választotta UMTS hálózatának kiépítésére. A T-Mobile és az Ericsson által aláírt szándéknyilatkozat harmadik generációs rádiós bázisállomások és mobil kapcsolóközpontok szállítására vonatkozik.

[HWSW] Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója, a T-Mobile Magyarország Rt. a harmadik generációs szolgáltatási jogosultság elnyerését követően az Ericsson Magyarországot választotta UMTS hálózatának kiépítésére. A T-Mobile és az Ericsson által aláírt szándéknyilatkozat harmadik generációs rádiós bázisállomások és mobil kapcsolóközpontok szállítására vonatkozik.

"Piacvezetőként legfontosabb célunk, hogy Magyarország UMTS piacát az Ericsson infrastruktúrájára alapozva, vele együttműködve úgy nyissuk meg jövőre, hogy az valamennyi ügyfelünk számára a legjobb multimédiás élményt nyújtsa" -- mondta a bejelentés kapcsán Sugár András, a T-Mobile Magyarország vezérigazgatója.

A mobilkommunikáció harmadik generációja lényegében korlátlan lehetőségeket nyit a mobilszolgáltatók -- valamint a hozzájuk kapcsolódó tartalomszolgáltatók -- számára a gyorsabb és jobb minőséget biztosító mobilszolgáltatások bevezetéséhez: gyorsabban levelezhetünk, internetezhetünk a mobiltelefon segítségével, de akár videotelefonálást is megvalósíthatunk. A 3G technológia előnyeit az üzleti életben is kamatoztatni lehet, a dolgozók nem kötődnek irodájukhoz, lényegében bárhonnan intézhetik ügyeiket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról