Szerző: Bodnár Ádám

2004. december 02. 10:39:27

Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció kisvállalatoknak

[HWSW] A Check Point Software Technologies és a SofaWare Technologies bejelentették a Safe@Office 400W megoldást, amely egy integrált, vezeték nélküli hozzáférési pontot is magában foglaló biztonsági berendezés. Megvásárlásáal a felhasználók egy olyan komplex IT-biztonsági megoldáshoz juthatnak, amely funkcionalitását tekintve egy költségesebb magánhálózattal hasonlítható össze.

A Safe@Office 400W berendezés elsősorban olyan vállalatok számára készült, amelyek 1-100 felhasználóval rendelkeznek, és amelyek IT-biztonsági rendszere a Check Point piacvezető VPN-1R/FireWall1R biztonsági technológiájára épül. Azon kisvállalkozások, amelyek nem rendelkeznek megfelelő erőforrással szakképzett informatikai szakember alkalmazására, élhetnek az erőforrás-kihelyezés, outsourcing lehetőségével, azaz a Safe@Office 400W vezeték nélküli biztonsági eszközök kezelését szolgáltató partner bevonásával is üzemeltethetik.

A Safe@Office 400 W termékcsalád négy különböző konfigurációban érhető el, az ára 499 dolláról (~100 ezer forinttól) indul.

a címlapról