Szerző: mz

2000. június 4. 17:34

Nyitott Playstation platform

A Sony Computer Entertainment mindent megtesz annak érdekében, hogy vezető szerepre tegyen szert a videojátékok és a beágyazott rendszerek piacán. Ennek jegyében valószínűleg a cég külön is árusítani fogja a Playstation alkatrészeit, pontosabban annak processzorát és grafikai chipjét.
A chipeket a piacon a következő évtől lehet beszerezni. A Sony ezzel párhuzamosan megnyitja a Playstation platformját, amivel az elemzők szerint jelentősen megnövekedhet felhasználóinak száma.
A bejelentés révén a cég nagyot léphet előre azon az úton, mely a hardvergyártótól a telekommunikációs hatalomig vezet.
A jövőben arra is lesz mód, hogy a Playstation konkurensei is megvásárolhassák annak alkotóelemeit, de az elsődleges cél a beágyazott rendszerek elterjedésének elősegítése, például Playstation-nel egybeépített TV-k, munkaállomások, Sony chipekkel működő műsorszóró berendezések.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról