Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Többmilliós pályázati támogatást nyújt iskoláknak a Canon

Bodnár Ádám, 2004. november 26. 08:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[HWSW] Egy kőbányai és egy székesfehérvári iskola igazgatója vehette át a Canon Hungária által meghirdetett "Digitális iskolákért" elnevezésű közoktatási infrastruktúra-fejlesztési pályázat első fődíjait. A 2006 novemberéig tartó, összesen 220 millió forintos oktatástámogatási program nyerteseinek Dr. Magyar Bálint oktatási miniszter is gratulált.

A "Hónap Digitális iskolája" címet elnyert közoktatási intézmények több millió forint értékű Canon digitális eszközparkot -- nyomtatót, másolót, lapolvasót, digitális fényképezőgépet --, üzemeltetési szolgáltatást és oktatást nyertek pályázataikkal, amelyeket a Canon Hungária, az Oktatási Minisztérium, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium képviselőiből álló szakértői bizottság ítélt a legjobbaknak.

Magyar Bálint oktatási miniszter hangsúlyozta, hogy a kétéves program keretében nem adományt kapnak az iskolák, hanem olyan támogatást, amely valódi teljesítményeket és konkrét terveket honorál. "Szerencsére már az első hónap után elmondhatjuk, hogy komoly teljesítmények, jövőbe mutató, kreatív elképzelések fedezhetők fel a pályázatokban, tehát megérdemelten kerülnek a megfelelő helyekre a díjként felajánlott eszközök és szolgáltatások" -- mondta Moravcsik László, a Canon Hungária vezérigazgatója.