Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 25. 16:45

Strapabíró audiolejátszó sportolóknak

[HWSW] A hazánkban egyelőre kevéssé ismert Canyon Technology új hordozható audiolejátszóval jelentkezett, amely gumírozott borítású, ütésálló házban kapott helyet. Az új stílusirányzat oka, hogy a vásárlók egyre inkább az aktív, mobil életstílushoz kapcsolódó, kényelmes, strapabíró termékeket keresik.

A Canyon CN-MP3SD egyszerre MP3-lejátszó, FM-rádió, USB-memória és diktafon. A gumiborítás nemcsak a kellemes tapintást és viseletet hivatott szolgálni, hanem a termékeknek egyúttal védelmet is nyújt a külső behatások ellen, ha például ütés vagy víz éri. A lejátszó egy AAA akkumulátorról vagy elemről 10 óra folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé. A készülék kiépítéstől függően 256 vagy 512 Mbyte memóriát tartalmaz, előbbi várható ára bruttó 21 ezer forint, utóbbié bruttó 26 ezer forint.

A Canyon a sportolókra gondolva ütésálló kivitelű USB pendrive-ot és Bluetooth headsetet is kínál. Ez a headset 160 mAh kapacitású lítiumpolimer akkumulátorával 5 óra beszélgetési vagy 200 óra készenléti időt tesz lehetővé. Súlya mindössze 18 gramm, hatótávolsága pedig 10 méter, bruttó fogyasztói ára 10 ezer forint körül alakul. A Canyon a termékeire két év garanciát vállal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról