:

Szerző: Ady Krisztián

2004. november 22. 10:32

Elindult a webes felületű MSN Messenger szolgáltatás

[HWSW] Mintegy két és fél hónapos bétatesztelést követően a Microsoft "végleges" verzióban is elérhetővé tette a webes MSN Messenger szolgáltatást. A webes, böngésző segítségével elérhető változatot lényegében bárhonnan, akár egy internetkávézóból is elérhetjük, nincs szükség a Messenger alkalmazás külön telepítésére.

A webes változat nemcsak Internet Explorer, hanem akár Mozilla Firefox böngésző alatt is futtatható. Ez a verzió természetesen korlátozottabb funkciókkal rendelkezik a feltelepíthető szoftvernél, azonban arra, hogy gyorsan üzenetet küldjünk ismerőseinknek, tökéletetesen megfelelhet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.