Szerző: Ady Krisztián

2004. november 18. 10:47

Állandó, fix IP-címet ad a piac legolcsóbb ADSL-csomagjához a TVNetWork

A TVNetWork különleges szolgáltatást nyújt a jelenleg elérhető legolcsóbb, szélessávú internetezést lehetővé tévő ADSL-előfizetéshez: a csupán bruttó 6990 Ft-os havidíjú TDSL (ami továbbra is ADSL-technológiát takar) szolgáltatáshoz most fix, változatlan IP-címet kínál új előfizetőinek.

[HWSW] A TVNetWork különleges szolgáltatást nyújt a jelenleg elérhető legolcsóbb, szélessávú internetezést lehetővé tévő ADSL-előfizetéshez: a csupán bruttó 6990 Ft-os havidíjú TDSL (ami továbbra is ADSL-technológiát takar) szolgáltatáshoz most fix, változatlan IP-címet kínál új előfizetőinek.

A bruttó 6990 Ft-os havidíjú csomaghoz 384/64 kbit/s-os le- és feltöltési sebességek tartoznak, mely az igények növekedésével később tovább növelhető. A fix IP-cím előnyeit többnyire internetes szolgáltatásokat is nyújtó cégek tudják kihasználni, de bizonyos esetekben, például internet-telefonálás vagy NetMeeting szoftver használatakor magánszemélyek is jó hasznát vehetik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról