Szerző: Ady Krisztián

2004. november 18. 10:47:54

Állandó, fix IP-címet ad a piac legolcsóbb ADSL-csomagjához a TVNetWork

A TVNetWork különleges szolgáltatást nyújt a jelenleg elérhető legolcsóbb, szélessávú internetezést lehetővé tévő ADSL-előfizetéshez: a csupán bruttó 6990 Ft-os havidíjú TDSL (ami továbbra is ADSL-technológiát takar) szolgáltatáshoz most fix, változatlan IP-címet kínál új előfizetőinek.

[HWSW] A TVNetWork különleges szolgáltatást nyújt a jelenleg elérhető legolcsóbb, szélessávú internetezést lehetővé tévő ADSL-előfizetéshez: a csupán bruttó 6990 Ft-os havidíjú TDSL (ami továbbra is ADSL-technológiát takar) szolgáltatáshoz most fix, változatlan IP-címet kínál új előfizetőinek.

A bruttó 6990 Ft-os havidíjú csomaghoz 384/64 kbit/s-os le- és feltöltési sebességek tartoznak, mely az igények növekedésével később tovább növelhető. A fix IP-cím előnyeit többnyire internetes szolgáltatásokat is nyújtó cégek tudják kihasználni, de bizonyos esetekben, például internet-telefonálás vagy NetMeeting szoftver használatakor magánszemélyek is jó hasznát vehetik.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 23:26

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.