Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 18. 11:50

A Creative hadat üzent az Apple iPodnak

[News.com] A számítógépes hangkeltő eszközeiről, no meg hordozható médialejátszóiról ismert Creative Technology jövőre 100 millió dollárt kíván marketingre költeni, hogy fellendítse MP3-lejátszóinak eladásait. Az MP3-háború elkezdődött és én vagyok, aki hadat üzen -- mondta Sim Wong Hoo, a szingapúri Creative elnök-vezérigazgatója. A Creative szerint az idén világszerte 30 millió hordozható MP3-lejátszó talál gazdára, jövőre pedig több mint 60 millió eladása valószínű.

[News.com] A számítógépes hangkeltő eszközeiről, no meg hordozható médialejátszóiról ismert Creative Technology jövőre 100 millió dollárt kíván marketingre költeni, hogy fellendítse MP3-lejátszóinak eladásait. "Az MP3-háború elkezdődött és én vagyok, aki hadat üzen" -- mondta Sim Wong Hoo, a szingapúri Creative elnök-vezérigazgatója. A Creative szerint az idén világszerte 30 millió hordozható MP3-lejátszó talál gazdára, jövőre pedig több mint 60 millió eladása valószínű.

A Creative első számú célpontja az Apple iPod, de a versenytársak közé tartozik a Sony és a Samsung is. A vállalat célja, hogy a jövő évre 40 százalékra növelje részesedését a hordozható MP3-lejátszók piacán, a vezetők vélekedése szerint ehhez havonta egymillió termék eladása szükséges. A cégnél jelenleg 600 alkalmazott foglalkozik MP3-lejátszók fejlesztésével de a közeljövőben 300 további mérnök felvétele várható.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.