Szerző: Ady Krisztián

2004. november 17. 15:29

Hibásak az Apple egyes Cinema Display monitorai

[the Inquirer] Egyre többen számolnak be minőségi problémákról az Apple szélesvásznú, Cinema Display folyadékkristályos monitorai kapcsán. A felhasználói visszajelzések szerint jellemzően a 23 hüvelykes modellek közé keveredtek hibás panelt tartalmazó monitorok: a képen erőteljes rózsaszínű vagy sárgás elszíneződés tapasztalható, melyet nem lehet színkalibrálással helyrehozni.

Az Apple LCD monitorainak paneljét az LG.Philips gyártósorai készítik. Az Apple weboldalának fórumán dühös felhasználók elégedetlenkednek, mivel a meglehetősen borsos áron kínált monitorok közül meglehetősen sok gyári hibásat találtak.

A beszámolók között olvashatunk olyan felhasználóról is, akinek a negyedszer kicserélt monitora volt végre a hibától mentes, de beszámoltak olyan Japánban található Apple termékeket kínáló üzletről is, ahol minden értékesítésre szánt Cinema Display LCD monitor színhibás volt.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.