Szerző: Ady Krisztián

2004. november 17. 15:29

Hibásak az Apple egyes Cinema Display monitorai

[the Inquirer] Egyre többen számolnak be minőségi problémákról az Apple szélesvásznú, Cinema Display folyadékkristályos monitorai kapcsán. A felhasználói visszajelzések szerint jellemzően a 23 hüvelykes modellek közé keveredtek hibás panelt tartalmazó monitorok: a képen erőteljes rózsaszínű vagy sárgás elszíneződés tapasztalható, melyet nem lehet színkalibrálással helyrehozni.

Az Apple LCD monitorainak paneljét az LG.Philips gyártósorai készítik. Az Apple weboldalának fórumán dühös felhasználók elégedetlenkednek, mivel a meglehetősen borsos áron kínált monitorok közül meglehetősen sok gyári hibásat találtak.

A beszámolók között olvashatunk olyan felhasználóról is, akinek a negyedszer kicserélt monitora volt végre a hibától mentes, de beszámoltak olyan Japánban található Apple termékeket kínáló üzletről is, ahol minden értékesítésre szánt Cinema Display LCD monitor színhibás volt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról