Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 16. 15:07

Bővül a Pannon GSM által kínált csengőhangok száma

[HWSW] A Pannon GSM előfizetői az újonnan bevezetett True Tones zenei tartalomszolgáltatás révén élethű hangzású dallamokat tölthetnek le arra alkalmas mobiltelefonjukra. A különböző dallamok, slágerek hamar népszerűvé váltak, ezért a Pannon GSM november elején jelentősen kibővíti csengőhang választékát. Kezdetben mintegy ötven régi és új világsláger pontos mása között válogathatnak az előfizetők. A dallamok négy kategóriában -- pop, rock, dance és örökzöldek -- érhetők el, s a jövőben természetesen mind a műfajok, mind a zeneszámok sora bővülni fog.

A szolgáltatás fejlesztése mellett arra is ügyelt a Pannon GSM, hogy a tartalomhoz megfelelő eszközöket is biztosítson. Így a korábban csak korlátozott számú True Tones kompatibilis készülékkel szemben ma már hat gyártó csaknem negyven olyan telefonját kínálja a Pannon GSM, amelyek alkalmasak a True Tones dallamok lejátszására. A True Tones csengőhangok a Pannon GSM és a djuice WAP-portálján (wap.pgsm.hu, wap.djuice.hu) egyaránt megtalálhatók. A tartalomszolgáltatás díja a zenei részletek esetében bruttó 475 forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról