Szerző: Bizó Dániel

2004. november 17. 11:02

Három földrészen terjeszkedik tovább az Elcoteq

Elcoteq Pécsett[NE Asia Online] A Pécsett két üzemben mintegy 5 ezer embert foglalkoztató, finn székhelyű Elcoteq, amely elektronikai eszközöket, például mobiltelefonok szerződéses gyártását és logisztikáját végzi, bejelentette, hogy hagyományosan erőteljes európai jelenlétét az egész világra ki szeretné terjeszteni. Ennek érdekében Brazíliában, Indiában és Oroszországban erősíti jelenlétét gyártási kapacitásokkal.

Hannu Keinänen, az Elcoteq Asia Pacific elnöke elmondta, hogy éveken keresztül figyelték a célországokat, és véleménye szerint ez a megfelelő időzítés ezeken a fejlődő piacokon való megjelenéshez, mivel a telekommunikációs és infrastrukturális fejlesztések az elkövetkező időszakban fognak felfutni. Indiában például az Elcoteq elsőként lesz jelen az EMS-piacon (electronics manufacturing services). A földrajzi terjeszkedés tovább javítja a vállalat logisztikai képességeit, jobb hozzáférést biztosít ügyfelei számára a különböző piacokhoz, illetve javítva az alapanyagokhoz való hozzáférhetőséget.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról