Szerző: Kovács Attila

2000. június 3. 09:28

Matrox RT2000 Service Pack 2

A Matrox megjelentette az RT2000-hez a második javító csomagot, illetve egy új Texas Instruments DVConnect 1394 drivert (v3.2.2). A következő dolgok változtak ebben a Service Pack-ben:
  • Kijavították azt a néhány, a videók hang- és kép-szinkronizálásával kapcsolatos problémát Adobe Premiere alatt.
  • Kijavították a TGA fájlok visszajátszása alatt észlelt gondokat.
  • A DV-1394 jelölésű eszköz teljesítményét és kezelhetőségét javították, de ez csak akkor vehető észre ha a Texas Instruments DVConnect 1394 v3.2.2 drivert használják. A következő hibajavításokat eszközölték ezen a DVConnect driveren:
    • Az Adobe Premiere nem fog kifagyni, ha megnyomjuk a Stop gombot a DV eszközünkön, miközben a Premiere éppen eht az eszközt használja.
    • Ha egy Panasonic AG-DV2000 NTSC-t használunk, akkor az a probléma sem fog többé fellépni, ami akkor történt amikor éppen egy kötegelt képrögzítést végeztetek Premiere-ben és az AG-DV2000 Pause-ban maradt.
    • A DV-1394-es sezköz most már támogatja a Adobe Premiere Jog lehetőségét.
    • Kijavították a régebbi Sony DCR-VX1000 és DHR-1000-es típuok esetén fellépő problémát a DV-1394 használata közben.
További megjegyzések:
A Service Pack 1 javításait is tartalmazza a SP2.
Ha Canon DM-XL1 vagy GL-1 eszközöket használtok, akkor ne frissítsétek a DVConnect drivert. Használjátok továbbra is a 3.1.0-t.
Érdemes átböngészni megint a kompatibilitási listát, ugyanis az SP2 esetében egy-két dolog megváltozott.
A Matrox RT2000 Servoce Pack 2-t innen tudjátok letölteni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról