Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 11. 14:05

Magyarországon is elérhető az IBM közvetlen finanszírozási szolgáltatása

[HWSW] Az IBM bejelentette, hogy kibővíti lízingtevékenységét a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban. Ennek keretében ezekben az országokban is elérhetővé teszi közvetlen finanszírozási szolgáltatásait.

Az IBM Global Financing -- a világ legjelentősebb pénzügyi szolgáltatója az informatika területén -- kibővítette lízingszolgáltatásait, és olyan új konstrukciókkal egészítette ki pénzügyi portfólióját, amelyek mostantól közvetlenül is elérhetők az ügyfelek számára az IBM szakértőin keresztül. "Egyre jobban nő az igény a rugalmasabb IT finanszírozás iránt" -- mondta Richard Schwarz, az IBM Global Financing kelet-európai, közel-keleti és afrikai térségért felelős vezetője. "Az IBM Global Financing ajánlatai a legversenyképesebbek közé tartoznak az iparágban, és az elismert finanszírozási szolgáltatások nyújtása terén felülmúlják az ezekben az országokban működő összes többi pénzügyi szervezetét."

Az IBM Global Financing rugalmas lízingajánlatokkal és egyéni megoldásokkal szolgál azoknak az ügyfeleknek, akiknek korlátozott a költségvetése vagy egyszerűen csak szeretnék elosztani az új technológia bekerülési költségét a projekt teljes élettartamára. Sőt, az IBM lényegesen kedvezőbb tarifákat alkalmaz akkor, ha az ügyfél a lízingfutamidő végén visszaszolgáltatja a berendezést. Az IBM Global Financing az IBM és más gyártók hardvereire, szoftvereire és szolgáltatásaira egyaránt kínál finanszírozást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról