Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Harmadik generációra vált a Vodafone live!

Ady Krisztián, 2004. november 11. 12:02
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[HWSW] A Vodafone bejelentette, hogy Vodafone live! tartalomszolgáltatásának harmadik generációs lehetőségekre optimalizált változata 13 országban, Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Japánban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban vált elérhetővé.

A harmadik generációs mobilhálózatok nagyobb le- és feltöltési sebessége új szolgáltatások kifejlesztését is lehetővé tette, ilyenek a videotelefonálás, a zene- és videoletöltés, valamint a gyorsabb böngészés. A megújult live! új tartalmakat, mozibemutatókat, UEFA Bajnokok Ligája és Barclays Premiership videoösszefoglalókat, különleges Manchester United és Ferrari videókat kínál az előfizetőknek még több letölthető csengőhang és játék mellett.

A mobilszolgáltató külföldi ügyfelei már tíz harmadik generációs készülék közül választhatnak, melyek közül hét kifejezetten a Vodafone számára szállított, speciális menüvel rendelkező 3G-s mobiltelefon. A készülékek közül kitüntetett figyelmet érdemel a Sharp -- és Európa -- első 2 megapixeles kamerával rendelkező mobilja, a Sharp 902.

Hazánkban sajnos még csupán álmodozhatunk a harmadik generációs szolgáltatásokról, hiszen a hazai 3G-s szolgáltatások beindulásának legvalószínűbb bevezetési időpontja 2006. januárjára tehető.