Szerző: mz

2000. június 2. 19:56

UPC - ATV megállapodás

A UPC Magyarország Kft. és az ATV-AGRO TV Első Magyar Magántelevízió Rt. a mai napon megállapodást kötött az ATV egységes, 24 órás műsorának a UPC kábelrendszerein való elosztásáról. A műsorelosztási szerződés értelmében a UPC a műszaki és jogi feltételek megteremtésével fokozatosan biztosítja hálózatain az ATV elosztását, oly módon, hogy az általa ellátott háztartások döntő többségében ez év őszéig megteremti előfizetői számára a csatorna műsorához való hozzáférés lehetőségét.
Első lépésként június 3-tól Budapesten a UPC kábelrendszereinek majdnem mindegyikében, illetve Miskolc és Debrecen átépített hálózatain lesz látható az ATV, mintegy 105 ezer háztartásban. A többi területen ill. városban a következő hónapok során jelenik meg a csatorna a UPC Magyarország Kft. kínálatában.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról