Szerző: Ady Krisztián

2004. november 2. 12:06

Újságosoknál a DVDcenter magazin legújabb száma -- már DVD-melléklet nélkül is megvásárolható

Megjelent és már az újságárusok standjain is megtalálható a DVDcenter magazin legújabb, szám szerint nyolcadik száma. A legújabb számot már melléklet nélkül -- jelentősen olcsóbban -- is meg lehet vásárolni, amennyiben valaki már rendelkezik az Alain Berberian és Frédéric Forestier rendezte angol-francia filmvígjáték, a A tökös, a török, az őr meg a nő DVD-változatával.

Megjelent és már az újságárusok standjain is megtalálható a DVDcenter magazin legújabb, szám szerint nyolcadik száma. A legújabb számot már melléklet nélkül -- jelentősen olcsóbban -- is meg lehet vásárolni, amennyiben valaki már rendelkezik az Alain Berberian és Frédéric Forestier rendezte angol-francia filmvígjáték, a "A tökös, a török, az őr meg a nő" DVD-változatával.

A magazin legújabb számában az egyre nagyobb teret hódító LCD-kijelzők mögött álló technológiákról lehet még többet megtudni egy "ötös" teszt szereplői mellett. A projektorok bemutatása ezúttal a legújabb DLP-vetítőkkel folytatódott, rögvest három, igencsak figyelemre méltó modellt vetettek nyúzópróba alá, hogy megérik-e pénzüket.

Még a high-end zenei láncok komponensei közül is kiemelkedik a lenyűgöző külsejét a címlapon is felvillantó EAR V20 erősítő, s hogy a hozzá hasonló masinákból tényleg mindent ki lehessen hozni, arra a jelek tisztaságára és az egyszerű megoldásokra esküdő audience kábelek gondoskodhatnak.

Az Argo kalózmásolata ellen láncfűrésszel induló Árpa Attilával készült interjúból hamar kideríthető, hogy a korábban főként valóságshowk kapcsán emlegetett és gyakran igen attraktív hölgytársaságban mutatkozó médiaszemélyiség nemhogy ellensége lenne, de éppen hogy elkötelezett híve a DVD-nek. Bár lemezbemutatóinkon most A Király, vagyis Elvis Presley uralkodik, az egyéb műfajok és stílusok kedvelőinek is bőséggel akad olvasni való.

Fellini lassan, sok szünettel és várakozással megjelenő mesterművei közül egy újabb darab érkezésének örülhetünk, de még ennél is többet kellett várnia a rajongóknak a Csillagok háborúja klasszikus trilógia megjelenésére. S hogy a régen várt filmek sora még szélesebb legyen a közel múlt és jövő megjelenései között akciófilm klasszikusok garmadája sorakozik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról