Szerző: Bodnár Ádám

2004. október 1. 18:04

Megválik elnök-vezérigazgatójától a PeopleSoft

Craig Conway
Craig Conway
A PeopleSoft igazgatótanácsa ma bejelentette, hogy leváltja Craig Conwayt, a cég elnök-vezérigazgatóját. Utóda David Duffield, a vállalat alapítója lesz. Az indoklás szerint az igazgatótanács nem bízik abban, hogy Conway a jövőben képes lesz vezetni a céget.

A hivatalos indoklás szerint Conway távozásának nincs köze az Oracle által tavaly nyáron indított ellenséges felvásárlási ajánlathoz, amely komolyan megzavarta a PeopleSoft üzletmenetét. Noha Craig Conway váltig állította, hogy a hatóságok végül nem fogják engedélyezni az Oracle számára a PeopleSoft felvásárlását, végül csalódnia kellett, amikor pár hete a bíróság mégis az Oracle javára döntött és kimondta: az ügylet nem versenyellenes.

A PeopleSoft igazgatótanácsának Conwayen kívül hét tagja van, ezek közül öten szavaztak Conway távozására. Két másik vezető -- David Duffield és Aneel Bhusri -- nem szavazott, mivel a változás az ő pozíciójukat is érintette. Conway távozása után Bhusrit az igazgatótanács alelnökévé nevezték ki, Duffield pedig az igazgatótanács elnöke mellett elnök-vezérigazgató is lett.

Craig Conway 1999-ben került a PeopleSofthoz, előtte nyolc évet az Oracle-nél töltött különféle pozíciókban.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.