:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. szeptember 29. 10:11

Lemondott a Gartner elnöke

Távozik a Gartner piackutató cég éléről Maureen OConnel elnök és operatív igazgató, feladatait a jövőben Gene Hall, a vállalat elnök-vezérigazgatója látja majd el. Az amerikai cég ezután megszünteti az elnöki és operatív igazgatói posztokat. OConnell szűkszavúan csak annyit árult el távozásának okáról, hogy más jellegű kihívásokat keres.

Távozik a Gartner piackutató cég éléről Maureen O'Connel elnök és operatív igazgató, feladatait a jövőben Gene Hall, a vállalat elnök-vezérigazgatója látja majd el. Az amerikai cég ezután megszünteti az elnöki és operatív igazgatói posztokat. O'Connell szűkszavúan csak annyit árult el távozásának okáról, hogy "más jellegű kihívásokat keres".

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.