:

Szerző: Ady Krisztián

2004. szeptember 24. 14:20

Újságosoknál a DVDcenter magazin hetedik száma

[ DVDcenter ] Megjelent és az újságárusoknál szombattól kapható a DVDcenter magazin hetedik, mellékletként Femme Fatale-lal csinosított száma. Brian De Palma thrillerje mellett ráadásképpen a DVDcenter saját hangbeállító tesztje is felkerült a korongra.

[DVDcenter] Megjelent és az újságárusoknál szombattól kapható a DVDcenter magazin hetedik, mellékletként Femme Fatale-lal "csinosított" száma. Brian De Palma thrillerje mellett ráadásképpen a DVDcenter saját hangbeállító tesztje is felkerült a korongra.

Akár hiánypótlásnak is nevezhető a katódsugárcsöves televíziók technológiájáról szóló és hagyományokhoz híven konkrét készülékteszttel is kísért írás. Bár a technológia már túl van századik születésnapján, a csúcsmodellekben még mindig versenyképes minőséget adó fejlesztésekkel találkozhatunk. Azok számára pedig, akik ragaszkodnak az otthoni mozizásban is a vetített kép mással össze nem hasonlítható élményéhez, egy több mint figyelemre méltó projektor tesztjével igyekeznek kedveskedni.

A szabványokban rögzített képességeken kívül DivX lejátszásával és a számítógép-hálózat aktív használatával operáló asztali lejátszó bemutatója a már többször emlegetett "szórakoztató-hálózat" eljövetelébe nyújt bepillantást.

Nem marad most sem teszt nélkül a minőségi zene világa sem, hiszen a System Audio S2K hangfalak komoly audiophile igényeket is képesek kielégíteni. Arról pedig, hogy miként is készülnek a hasonló, a néha már inkább mágikus tárgyként, mint technikai eszközként emlegetett csúcskategóriás hangfalak, a Revel fejlesztőmérnökével készült interjú lebbenti fel a fátylat.

Gát György házimozijában tett kirándulással induló 'lemez' rovatban a világvégét feldolgozó korongok és más régen várt lemezek bemutatója mellett Oliver Stone sokoldalú múltjával és már elpletykált jövőjével is meg lehet ismerkedni. S most vendégeskedik néhány olyan korong is, ami a házimozit házi-koncertteremmé képes változtatni, de nem hiányoznak megszokott rovatok sem, mint a rejtett extrák gyűjteménye, vagy a most az SPI-t és filozófiáját bemutató kiadói-riportsorozat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.