Szerző: Bodnár Ádám

2004. szeptember 24. 13:44

Magyarországon az LNX lett a BMC vezető disztribútora

[Gold] A BMC Software bejelentette, hogy megerősíti elkötelezettségét a magyarországi ügyfelek iránt, és új vezető disztribútort nevez ki. A BMC Software megoldásainak értékesítését és támogatását az LNX Hálózatintegrációs Rt. végezheti. Ez a lépés a folyamatos regionális terjeszkedés része.

HIRDETÉS

[Gold] A BMC Software bejelentette, hogy megerősíti elkötelezettségét a magyarországi ügyfelek iránt, és új vezető disztribútort nevez ki. A BMC Software megoldásainak értékesítését és támogatását az LNX Hálózatintegrációs Rt. végezheti. Ez a lépés a folyamatos regionális terjeszkedés része.

A KFKI Csoporthoz tartozó LNX 1998 óta a Remedy cég magyarországi partnere. A BMC Software 2002-ben vásárolta meg a Remedyt, ezután a kapcsolat immár a BMC-vel sikeresen folytatódott. "Az LNX szakembergárdája Magyarországon egyedülálló módon rendelkezik tapasztalatokkal a rendszermenedzsment és az ITIL területén, tehát megvan az a kompetencia, amelyet a BMC sikerére tudunk fordítani" -- mondta el Bob Beauchamp, a BMC Software vezérigazgatója.

"A vezető disztribútor státusz az LNX számára éves szinten több százmillió forintos forgalmat eredményez, s így várhatóan hasonló nagyságrendet ér el a cég többi fejlődő tevékenységének árbevételével, mint például adatbiztonság, hagyományos és IP alapú telefónia, vagy IT üzemeltetés" -- nyilatkozta Kászonyi Péter, a vállalat ügyvezető igazgatója. "Az együttműködés jól beleillik az LNX-nek abba az üzleti modelljébe, hogy rendszerintegrátorként a maguk területén vezető gyártó cégeknek a legmagasabb színvonalú képviseletét lássa el Magyarországon."

A BMC termékei a nagyvállalatokat és a kormányzati rendszereket célozzák meg. Az IT Service Management megoldásokban az LNX komoly szakértelmet, referenciákat szerzett (Pannon GSM, Pantel, Invitel, K&H Bank, MKB, ERSTE Bank), és ezen a piacon további komoly pozíciókat kíván elérni, mert ez az eddigieknél is magasabb szolgáltatási területen eredményezne helyzeti előnyt. "Tudatosan haladunk abba az irányba, hogy hardverszállítóból megoldásokat nyújtó rendszerintegrátorrá váljunk" -- hangoztatta Kászonyi.

"Mára az infrastruktúra kiépítettsége közel került a Nyugat-Európa-i színvonalhoz, s az alkalmazások fejlesztése vált fontossá, amelyhez azonban az alrendszerek menedzselése is nélkülözhetetlen szerepet kap. Az IDC legutóbbi előrejelzése szerint Magyarországon a rendszer- és hálózat-menedzsment szoftverek piaca növekedés előtt áll" -- mondta el Ávéd Zoltán, a BMC magyarországi regionális irodavezetője. A régióban rejlő lehetőségeket az LNX kinevezésével igyekszik a BMC Software kihasználni, beleértve a Remedyy, a BMC Software leányvállalatát is. Magyarországon mindkét cég megoldásait tehát az LNX Rt. fogja értékesíteni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 20:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.