Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Új meghajtó nForce chipkészletes alaplapokhoz

Bodnár Ádám, 2004. szeptember 22. 10:25
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az NVIDIA új meghajtóprogramot adott ki nForce, nForce2 és nForce3 alaplapi chipkészleteihez. Az 5.10 verziószámú csomag WHQL minősítésű, telepítéséhez legalább az első Service Packkel frissített Windows XP operációs rendszer és DirectX 9.0 vagy újabb szükséges. Az NVIDIA oldalán olvasható információk szerint az 5.10 verziószámú drivercsomag főképp hibajavításokat tartalmaz, mégpedig elsősorban az audiovezérlővel kapcsolatos problémák kerültek orvoslásra, emellett a chipsetbe integrált ATA-vezérlővel kapcsolatban is történtek javítások, fejlesztések. Az új nForce drivercsomag letölthető a HWSW szerveréről .

hirdetés
Az NVIDIA új meghajtóprogramot adott ki nForce, nForce2 és nForce3 alaplapi chipkészleteihez. Az 5.10 verziószámú csomag WHQL minősítésű, telepítéséhez legalább az első Service Packkel frissített Windows XP operációs rendszer és DirectX 9.0 vagy újabb szükséges. Az NVIDIA oldalán olvasható információk szerint az 5.10 verziószámú drivercsomag főképp hibajavításokat tartalmaz, mégpedig elsősorban az audiovezérlővel kapcsolatos problémák kerültek orvoslásra, emellett a chipsetbe integrált ATA-vezérlővel kapcsolatban is történtek javítások, fejlesztések. Az új nForce drivercsomag letölthető a HWSW szerveréről.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.