Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Matáv-vonalak az Invitel, a Hungarotel és a Monortel területén

Rátonyi Gábor Tamás, 2004. szeptember 15. 17:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Új ajánlatokat dolgozott ki a Matáv a helyi szolgáltatók területén élő ügyfeleknek: 2004. szeptember 15-étől a távközlési vállalat négy korábbi koncessziós társaság területén tette elérhetővé szolgáltatásait a helyi hívások piacán is.

hirdetés
Új ajánlatokat dolgozott ki a Matáv a helyi szolgáltatók területén élő ügyfeleknek: 2004. szeptember 15-étől a távközlési vállalat négy korábbi koncessziós társaság területén tette elérhetővé szolgáltatásait a helyi hívások piacán is.

A távközlési piac liberalizációja óta - a szolgáltatóválasztás igénybevételével - az ügyfelek elvileg szabadon dönthetnek arról, hogy melyik távközlési szolgáltató társaságot szeretnék igénybe venni telefonhívásaikhoz. Az átlagos, kis forgalmat bonyolító előfizetők számára eddig csak korlátozottan elérhető lehetőség most jelentősen bővült, mivel a Matáv a kisfogyasztók számára is igénybevehető szolgáltatási palettával jelent meg konkurensei területén.

A szolgáltatóválasztásnak két típusát lehet igénybe venni: az előfizető előre kijelöli azt a szolgáltatót, amelyet megbíz a hívásainak lebonyolításával (közvetítő előválasztás), illetve amikor előzetes szerződéskötés után az ügyfél az adott hívás előtt a választott szolgáltató négyjegyű előhívószámát tárcsázzák (hívásonkénti közvetítőválasztás).

A Matáv tarifái jelenleg valamivel olcsóbak, mint a konkurens szolgáltatóké, ám az alapdíjat egyelőre ugyanúgy a korábbi szolgáltatónak kell megfizetni, mint eddig: a teljes előfizetői vonal átvételére most még nincs lehetőség. A Matáv szolgáltatásai jelenleg a Viveni, Hungarotel (HTCC) és a Monortel területén érhetők el - az Emitelén, amely a Matáv érdekeltségébe tartozik, egyelőre nem.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.