Szerző: Bodnár Ádám

2004. szeptember 15. 13:31

A Samsungtól igazolt marketing-vezetőt az Intel

HIRDETÉS

Eric B. Kim
Eric B. Kim
[Mmd] Az Intel bejelentette, hogy az átfogó branding, fogyasztói és termékmarketing tapasztalatokkal rendelkező Eric B. Kim-et nevezte ki a cég alelnökévé, illetve a kereskedelmi és marketing részleg ügyvezetőjévé.

Az ötvenéves Kim az egész világra kiterjedő marketing-tevékenységekért lesz felelős, beleértve a globális brandinget, reklámozást, együttműködési marketinget, piackutatást, valamint az internetes és csatornamarketing programokat. Eric B. Kim november 15-én hatállyal csatlakozik az Intelhez, ahol az igazgatótanács beleegyezésével általános alelnökké is választják.

Kim a Samsung Electronicstól vált az Intelhez. A koreai cégnél Kim a globális marketingért, illetve a digitális konvergencia területén nyíló új üzleti lehetőségek kiaknázásáért volt felelős. Kim működése alatt a Samsung a világ egyik leggyorsabban fejlődő márkájává vált. 2002-ben a Time magazin beválasztotta Kim-et a világ legbefolyásosabb személyei közé.

A Samsungnál végzett tevékenységét megelőzően Kim jelentős tapasztalatot szerzett a hardver- és szoftvermarketing, termékfejlesztés és kockázati tőkebefektetések terén, többek között a Dun & Bradstreet Corporationnél, illetve a Lotus Development Corporationnél. A Harvey Mudd College-ban szerzett bachelor fokozattal rendelkezik fizikából, a tervezői rendszerek területén Master diplomát szerzett az UCLA egyetemen, valamint MBA-t a Harvard Egyetemen.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 20:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.