Szerző: Ady Krisztián

2004. szeptember 14. 12:49

Megnyitotta első Digital Home szaküzletét és bemutatótermét az Albacomp

[Morpho Communications] Az Albacomp Rt. bejelentette, hogy megnyitotta első Digital Home szaküzletét a Lurdy-Házban. A bemutatóteremként is funkcionáló szaküzletben az Albacomp által összeszerelt és forgalmazott összes informatikai, hifi, telekom és digitális fotóberendezés megvásárolható. A Digital Home bemutatóterem és szaküzlet az első állomása az Albacomp új kiskereskedelmi stratégiájának.

[Morpho Communications] Az Albacomp Rt. bejelentette, hogy megnyitotta első Digital Home szaküzletét a Lurdy-Házban. A bemutatóteremként is funkcionáló szaküzletben az Albacomp által összeszerelt és forgalmazott összes informatikai, hifi, telekom és digitális fotóberendezés megvásárolható. A Digital Home bemutatóterem és szaküzlet az első állomása az Albacomp új kiskereskedelmi stratégiájának. "Az Albacomp célpiaca elsősorban az állami és a nagyvállalati szektor, ennek ellenére a cég 2004-es árbevételében várhatóan milliárdos nagyságrendet tesz ki az úgynevezett soho piacról származó közvetlen kiskereskedelmi forgalom" -- mondta el a Digital Home szaküzlet és bemutatóterem megnyitása kapcsán tartott sajtótájékoztatón Deme Csaba, az Albacomp kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese.

"A világon mindenhol megfigyelhető trend, hogy a gyártók és a végfelhasználók között csökkent a szintek száma. Ezzel összhangban mi is jobban koncentrálunk a kiskereskedelemre és azt tervezzük, hogy 2 éven belül 10 százalékra növeljük a kiskereskedelmi üzletág részesedését az Albacomp teljes árbevételéből." -- tette hozzá Deme Csaba.

"A kiskereskedelmi tevékenységünkben új korszak kezdődik a Digital Home szaküzlet és bemutatóterem megnyitásával" -- mondta el Bölcsföldi László, az Albacomp kiskereskedelem és disztribúció üzletág igazgatója. "Jelenlegi kiskereskedelmi egységeink valójában teljeskörű területi kirendeltségként működnek, gyakran szerviztevékenységet is ellátnak, és vállalati ügyfeleket is kiszolgálnak. A most megnyitott Digital Home szaküzletünk az első olyan egységünk, amelyben kifejezetten az otthoni és kisvállalati felhasználók igényeit elégítjük ki. Ha a Lurdy-Házban most nyílt üzletünk beváltja a hozzáfűzött reményeket, természetesen tovább bővítjük szaküzlet-hálózatunkat" -- tette hozzá.

A Digital Home nem csupán egy szaküzlet-hálózatot, hanem egy új kiskereskedelmi koncepciót jelöl. Albacomp arra törekszik, hogy közvetlen kapcsolatot építsen ki az otthoni és kisvállalati végfelhasználókkal, és ezáltal közvetlen visszacsatolást kaphasson termékeiről. Minden Albacomp által összeszerelt és forgalmazott újdonság rögtön a Digital Home üzletek polcaira kerül, így rögtön visszacsatolás érkezhet a végfelhasználóktól.

A Digital Home koncepció magában foglalja az Albacomp azon törekvését is, hogy még inkább egybefonódjon a számítástechnika és az elektronikus szórakoztatás. "Célunk, hogy az elektronikus szórakoztatás megjelenhessen minden magyar háztartásban. Mi ehhez minden lehetőséget megadunk azzal, hogy saját és partnereink csúcstechnológiai termékeit rögtön elérhetővé tesszük boltjainkban" -- világította meg az Albacomp új kiskereskedelmi koncepcióját Bölcsföldi László.

A számítástechnikai termékek közül az Albacomp notebookok és PC-k, az LCD PC-k teljes választéka, LG monitorok, saját importból származó LCD monitorok, HP nyomtatók és szkennerek, hangszórók, egerek, billentyűzetek, PDA-k, MP3 lejátszók, Kingston memóriakártyák és USB kulcsok, kiegészítők, CD és DVD adathordozók, szoftverek és a legfontosabb alkatrészek. Hifi-ből Yamaha és Quadral készülékek, Panasonic termékek, telekommunikációs eszközökből Sanyo diktafonok és Premier telefonok, míg digitális fotóberendezések közül a Panasonic és a HP termékei vásárolhatók meg a Digital Home-ban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról