Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Két hónapig akciós áron küldhetnek SMS és MMS üzeneteket a Pannon GSM előfizetői

Ady Krisztián, 2004. szeptember 09. 15:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Pannon GSM bejelentette, hogy szeptember 13-tól két hónapon át érvényes akciójában akár bruttó 9 forintért is küldhetnek SMS-t, illetve bruttó 25 forintért MMS-t a vállalat ügyfelei.

hirdetés
A Pannon GSM bejelentette, hogy szeptember 13-tól két hónapon át érvényes akciójában akár bruttó 9 forintért is küldhetnek SMS-t, illetve bruttó 25 forintért MMS-t a vállalat ügyfelei.

Szeptember 13. és november 13. között a Pannon 50, 100, 150, 250, 500 és 1000 számlás tarifacsomagok valamelyikével rendelkező Pannon GSM előfizetők féláron küldhetnek szöveges, illetve multimédiás üzenetet minden belföldi telefonhálózatba. Egy SMS ára így -- a választott előfizetéstől függően -- mindössze 9-18 Ft, míg az MMS 25-87,50 forintba kerül.

Az akció a régi és új ügyfelekre egyaránt érvényes, ingyenesen és automatikusan vehető igénybe, és természetesen szabadon kombinálható az augusztusban bevezetett speciális Díjcsökkentő szolgáltatással. "A kedvező fogadtatású konstrukciók népszerűsége tovább nőtt a különleges Díjcsökkentő szolgáltatásunk bevezetésével; most az üzenetküldési díjak megfelezésével még tovább növeljük piaci előnyünket" -- nyilatkozta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!