Szerző: Ady Krisztián

2004. szeptember 9. 15:26

Fejlettebb BlackBerry készüléket szállít a RIM a T-Mobile-nak

[infoSync] A Research In Motion (RIM) tervezői igazán kitettek magukért, az eddig is igen határozott külsőbe öltöztetett BlackBerry készülékek új ruhája mindenben megfelel a mai igényeknek. Az új, T-Mobile számára szállított 7100t modell nem csak vékonyabb az előző modelleknél, hanem okosabb is.

HIRDETÉS

[infoSync] A Research In Motion (RIM) tervezői igazán kitettek magukért, az eddig is igen határozott külsőbe öltöztetett BlackBerry készülékek új ruhája mindenben megfelel a mai igényeknek. Az új, T-Mobile számára szállított 7100t modell nem csak vékonyabb az előző modelleknél, hanem okosabb is.

Az üzletemberek számára készített BlackBerry 7100t mobilkészülék billentyűzete teljesen más koncepcióra épül, mint a régebbi készülékek teljes billentyűzete. Minden egyes új, nagyobb méretű billentyűhöz két karakter tartozik, ezért a felhasználónak vélhetően a prediktív szövegbevitelre kell hagyatkoznia, ha gyorsan szeretne adatokat bevinni a készülékbe.

Az egyelőre csupán T-Mobile USA számára szállított 7100t GSM-készülék négysávos, Bluetooth és GPRS adatátvitelre képes, s természetesen továbbra is az üzletemberek igényeit elégítheti ki kommunikációs lehetőségeinek széles tárházával. Az új készülék októbertől lesz kapható az Egyesült Államokban.

Hazánkban a T-Mobile Magyarország és a Vodafone nyújt Blackberry szolgáltatást, egyelőre kizárólag a nagyvállalatok számára. Az apró, mobiltelefonnál alig nagyobb készülékek minden időszakban könnyedén elérhetővé teszik a rendkívül fontos adatokat, e-maileket -- csatolmányokkal együtt --, címjegyzékeket a vállalati ügyfelek számára. A BlackBerry nagy előnye, hogy a postafiókba érkező e-maileket azonnal továbbítja a felhasználó készülékére is (push technológia), aki azt a készülék teljes billentyűzetével gyorsan megválaszolhatja.


BlackBerry 7100t -- kizárólag a T-Mobile-nál

Külön frissítés, PC-s szinkronizáció nélkül mindig a legaktuálisabb naptári (Outlook és Lotus Domino) bejegyzések láthatók a készüléken, emellett az internet, a telefonkönyv vagy intranet elérése sem okozhat gondot, még külföldön sem. A mobiltelefonként is használható színes kijelzős eszközzel a megbeszélések vagy utazással töltött idő jól kihasználható, a munkavégzés jóval hatékonyabbá válik.

A BlackBerry használatával megszűnik a helyhez kötöttség, rendkívül könnyen használható (nem kell jelszavakat begépelni), időt takarít meg (az üzenetek automatikusan továbbítódnak a készülékre), gyorsan és egyszerűen megválaszolhatók az üzenetek e-mailben vagy SMS-ben is.

A BlackBerry Enterprise szoftver közvetlenül kapcsolódik a már meglévő Microsoft Exchange vagy Lotus Domino levelezőrendszerhez, így a teljes adatforgalom egészen a BlackBerry készülékig tömörítve és titkosítva kerül továbbításra. A szoftver minden eleme az ügyfél vállalatának hálózatán belül működik, így annak működése teljesen ellenőrízhető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 07:34

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.