Szerző: Bodnár Ádám

2004. szeptember 1. 12:16

Új vezér az Infineon élén

HIRDETÉS

Wolfgang Ziebart
Wolfgang Ziebart
Amint az várható volt, ma elfoglalta az Infineon Technologies AG elnök-vezérigazgatói székét Wolfgang Ziebart. A vezetőt még májusban nevezték ki a cég élére. Ziebart korábban a Continental gumigyártó cégnél volt az igazgatótanács elnökhelyettese.

Ziebart Ullrich Schumachert váltja az Infineon élén, akinek azért kellett távozni a cégtől, mert stratégiai kérdésekben összekülönbözött az igazgatótanáccsal. Max Dietrich Kley, aki Schumacher távozása óta irányította a céget, Ziebart megérkezésével ismét a felügyelőbizottság elnökeként tevékenykedik tovább.

Wolfgang Ziebart 1977-ben végezte el a müncheni egyetem mérnöki karát, első munkahelye a BMW volt. Ziebart az elektronikai fejlesztésekért felelős vezetővé vált, 1999-ben pedig beválasztották az igazgatótanácsba is. 2000-ben a vezető a Continentalhoz igazolt, ahol az elektronikai fejlesztésekért felelős részleget vezette. Egy évvel később az igazgatótanács elnökhelyettesévé nevezték ki.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:30

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.