Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Sportos MP3-lejátszókat mutatott be a Rio

Bodnár Ádám, 2004. augusztus 31. 14:41
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A hordozható audiolejátszóiról ismert Rio bemutatta Forge nevű készülékeit, amelyeket elsősorban a sportos életstílus kedvelőinek ajánl.

hirdetés
A hordozható audiolejátszóiról ismert Rio bemutatta Forge nevű készülékeit, amelyeket elsősorban a sportos életstílus kedvelőinek ajánl.

A flash memóriát tartalmazó lejátszók kapacitása kiviteltől függően 128, 256 vagy 512 Mbyte, azonban ez SD/MMC kártyával tetszés szerint akár 1 Gbyte-ig bővíthető. A memóriát USB2.0 kapcsolaton át tölthetjük fel adatokkal. A 256 Mbyte-os és 512 Mbyte-os kivitelekben FM-rádió is helyet kapott, amelynek adását a készülékek képes egyből rögzíteni is.

A Forge készülékek az MP3 mellett a WMA formátumot támogatják. A lejátszók rozsdamentes acélból készült házban kaptak helyet, amelyet a sarkokon gumírozás véd az erős ütésektől, karcolásoktól. A sportos jelleget stopperóra és körszámláló hangsúlyozza. Az 50 gramm tömegű Forge-ok 68x22x68 milliméter méretűek. A gyártó állítása szerint egy akkumulátor-feltöltéssel a lejátszók akár 20 órán át is használhatók folyamatosan.

A Rio Forge várhatóan októberben kerül a boltokba, a 128 Mbyte-os verzió ára 120 euró lesz, a 256 Mbyte-os változat 150 euróba kerül majd, az 512 Mbyte kapacitású kivitel áráról egyelőre nincs információnk.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!