Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A HP piacra dobja saját iPod lejátszóját

Ady Krisztián, 2004. augusztus 27. 11:08
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[News.com] Új termékekkel, televíziókkal, szórakoztató központtal és saját iPod hordozható audiolejátszóval szeretne betörni a szórakoztatóelektronikai piacra a Hewlett-Packard. A vállalat ma jelenti be új termékeinek első példányait, a fentiek mellett újabb digitális fényképezőgépeket és nyomtatókat is bemutatnak majd.

[News.com] Új termékekkel, televíziókkal, "szórakoztató központtal" és saját iPod hordozható audiolejátszóval szeretne betörni a szórakoztatóelektronikai piacra a Hewlett-Packard. A vállalat ma jelenti be új termékeinek első példányait, a fentiek mellett újabb digitális fényképezőgépeket és nyomtatókat is bemutatnak majd.

A vállalat elnök-vezérigazgatója, Carly Fiorina a kiegészítők mellett a vállalat első digitális projektorát is bemutatja a Miamiban megrendezett sajtóeseményen. A HP több mint egy éve dolgozik saját digitális projektorán.

A cég legnagyobb érdeklődésre számot tartó új eszköze, a saját név alatt forgalmazott iPod lejátszó hasonló lesz az Apple változatához, ez a termék lesz a vállalat belépője a zeneiparba. A HP már korábban piacra akarta dobni termékét, azonban végül úgy döntöttek, megvárják az Apple új modelljeinek bejelentését. A HP lejátszói hasonló áron lesznek kaphatók, mint az Apple modelljei: a 20 Gbyte-os iPod 299 dollárba, a 40 Gbyte-os 399 dollárba fog kerülni.


Apple iPod

A HP várhatóan plazma és LCD-televíziókat is piacra dob majd 42, 30 és 26 hüvelykes méretekben.