Szerző: Ady Krisztián

2004. augusztus 27. 11:08

A HP piacra dobja saját iPod lejátszóját

[News.com] Új termékekkel, televíziókkal, szórakoztató központtal és saját iPod hordozható audiolejátszóval szeretne betörni a szórakoztatóelektronikai piacra a Hewlett-Packard. A vállalat ma jelenti be új termékeinek első példányait, a fentiek mellett újabb digitális fényképezőgépeket és nyomtatókat is bemutatnak majd.

[News.com] Új termékekkel, televíziókkal, "szórakoztató központtal" és saját iPod hordozható audiolejátszóval szeretne betörni a szórakoztatóelektronikai piacra a Hewlett-Packard. A vállalat ma jelenti be új termékeinek első példányait, a fentiek mellett újabb digitális fényképezőgépeket és nyomtatókat is bemutatnak majd.

A vállalat elnök-vezérigazgatója, Carly Fiorina a kiegészítők mellett a vállalat első digitális projektorát is bemutatja a Miamiban megrendezett sajtóeseményen. A HP több mint egy éve dolgozik saját digitális projektorán.

A cég legnagyobb érdeklődésre számot tartó új eszköze, a saját név alatt forgalmazott iPod lejátszó hasonló lesz az Apple változatához, ez a termék lesz a vállalat belépője a zeneiparba. A HP már korábban piacra akarta dobni termékét, azonban végül úgy döntöttek, megvárják az Apple új modelljeinek bejelentését. A HP lejátszói hasonló áron lesznek kaphatók, mint az Apple modelljei: a 20 Gbyte-os iPod 299 dollárba, a 40 Gbyte-os 399 dollárba fog kerülni.


Apple iPod

A HP várhatóan plazma és LCD-televíziókat is piacra dob majd 42, 30 és 26 hüvelykes méretekben.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról