Szerző: Ady Krisztián

2004. augusztus 26. 11:28

Jön a Sharp következő t-mobile-os mobiltelefonja, a TM150

A Sharp újabb mobiltelefont fejlesztett, mely javítja az előző t-mobile-os TM100 készülék gyermekbetegségeit -- olvasták a tesztünket ? A TM150 szakít a korábbi formával, s széthajtható kivitelben, 1 megapixeles kamerával és Secure Digital memóriakártya-bővítőhellyel készült el.

A Sharp újabb mobiltelefont fejlesztett, mely javítja az előző t-mobile-os TM100 készülék gyermekbetegségeit -- olvasták a tesztünket? A TM150 szakít a korábbi formával, s széthajtható kivitelben, 1 megapixeles kamerával és Secure Digital memóriakártya-bővítőhellyel készült el.

A Sharp és a T-Mobile együttműködésének ez a második mobitelefonja, mely elsőként az Egyesült Államokban vált elérhetővé kizárólag a T-Mobile USA kínálatában.

A TM-150 a továbbfejlesztést követően lényegében a Vodafone számára fejlesztett GX30 szintjére lép tovább. A 94 x 49 x 24 mm méretű és 100 grammos mobil 2,2 hüvelykes, 240 x 320 pixel felbontású, 262 ezer színű kijelzővel és 1 megapixeles CCD kamerával rendelkezik. Meglepő módon Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatra még ez a modell sem képes, mely ma már alapvetőnek tekinthető a mobiltelefonok körében.

A háromsávos GSM-telefon GPRS adatátvitelt is nyújt, WAP2.0 böngészővel is ellátták, támogatja a Java játékokat, a polifónikus csengőhangokat. Az USB felületen keresztül gyorsan és egyszerűen összeköthető a telefon a számítógéppel.

A Sharp TM150 mobiltelefonért -- "hűségnyilatkozat" és új előfizetés mellett -- 350 dollárt kér el a T-Mobile USA.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról