:

Szerző: Ady Krisztián

2004. augusztus 25. 14:53

A Motorola szerint minden rendben a V600 mobiltelefonokkal

[infoSync] A Motorola visszautasította, hogy az amerikai Cingular Wireless a vállalat mobiltelefonjait okolja és visszahívásnak minősítse az elmúlt hónapban történteket. Amint az ismeretes, a Cingular Wireless bejelentette, hogy visszahívja a Motorola V600 telefonokat, ugyanis azok rádiófrekvenciás egysége okozza a cég ügyfeleinek hívások közben tapasztalt problémáit, térerőgondjait.

[infoSync] A Motorola visszautasította, hogy az amerikai Cingular Wireless a vállalat mobiltelefonjait okolja és "visszahívásnak" minősítse az elmúlt hónapban történteket. Amint az ismeretes, a Cingular Wireless bejelentette, hogy visszahívja a Motorola V600 telefonokat, ugyanis azok rádiófrekvenciás egysége okozza a cég ügyfeleinek hívások közben tapasztalt problémáit, térerőgondjait.

A Motorola szerint mindez csak részben igaz, mivel a telefonokkal csak a Cingular hálózatán vannak problémák, és a vállalat még azelőtt javította ezeket a hibákat, mielőtt a felhasználók bármilyen visszajelzést küldtek volna a mobilszolgáltató számára. A Cingular ezzel együtt bejelentette, hogy nem vásárol több V600 mobiltelefont a Motorolától, bár a még készleten lévő termékeket értékesíteni fogja.

A Motorola igen népszerű, széthajtható stílusú V600 készüléke számos GSM-szolgáltató kínálatában megtalálható és hazánkban is kapható. A Cingularon kívül más szolgáltatók nem jeleztek térerőproblémákat és más hasonló, rádiófrekvenciás egységhez kapcsolódó gondokat a Motorolának.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.