Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. augusztus 11. 13:35

Magyar blog az e-médiáról

Hazai blog indult az e-médiával kapcsolatban. Az e-media.freeblog.hu címen elérhető hálónapló az online újságírással és általában az internetes tartalommal kapcsolatos megjegyzések, módszerek és források gyűjtőhelye.

[HWSW] Hazai blog indult az e-médiával kapcsolatban. Az e-media.freeblog.hu címen elérhető hálónapló az online újságírással és általában az internetes tartalommal kapcsolatos megjegyzések, módszerek és források gyűjtőhelye.

A blog nem kis részben az angol nyelvű forrásokból próbál tájékoztatni azokról a trendekről, amik az internetes jelenlétet befolyásolják, ugyanakkor a napló gazdája személyes megjegyzéseivel, észrevételeivel is színesíti a híreket. A blogon az online újságírás mibenlétének feszegetésétől a megújult Népszabadság online verziójának kritikáján át az újságírók illetve PR-munkatársak és a bloggerek közti átfedésig több téma is szerepelt már a július 26-i indulás óta.

A blog -- és a hozzá kapcsolódó levelezőlista -- nyitott az érdeklődők számára. Ez utóbbira az e-tartalom-feliratkozas@primlista.hu címre írt levéllel lehet feliratkozni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról