Szerző: sammer

2000. március 11. 00:23

SWAT 3: Battle Plan

HIRDETÉS

A Sierra Studios küldött hat képet a SWAT3: Battle Plan, és a Close Quarters Battle című játékából. A 2000 harmadik negyedében kijövő játék újabb ízelítőt ad a L.A.P.D. világából. A game a mostani SWAT fegyvereit és taktikáját használja az új küldetésekben és játék módokban. A SWAT 3 tulajdonosok, ingyenesen letölthetik majd a frissítést.
A Battle Plan hat új küldetést tartalmaz, és egyszerre 10-en játszhatjuk LANon vagy interneten keresztül. Lehetőség lesz "cooperative" szövetségesként végigjátszani a missziókat, játszhatunk SWAT 3 tournament módban, és természetesen lesz deathmatch. A pályaszerkesztővel szabadon testre szabhatjuk a páylákat és a karaktereket. Kattints ide a képekhez.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.