Szerző: zsozso

2000. május 31. 13:32

néhány tapasztalat..

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: Fi Delta Gamma [SMTP:fideltagamma@stud.bke.hu]
    Küldve: 2000. május 28. 19:07
    Címzett: zsozso@hwsw.hu
    Tárgy: néhány tapasztalat

    Szia Zsozso!

    Végigolvastam a PÁF pár utóbbi napját, és szeretném néhány tapasztalatomat megosztani Veled és mindenkivel, aki olvassa a PÁF-ot.
    1.) Abit: Nekem egy BX6 rev 2.0 (az elsők között vettem meg, ui. tönkrement a BX6 1, és csak erre tudták kicserélni) megy másfél éve egy Celeron 300@450. És ritkán adódnak hibák. Az egyetlen gond az IRQ kiosztás, de a PNP ilyenkor érdemes letiltani, de anélkül is megoldható a dolog. Nekem egy GUS kártyát kell mindig elhelyeznem, és 3 IRQ használ fel. Ha valaki pedig nem akar a biossal kísérletezni vegyen Epoxot. Azzal kevés az esély a túlhajtásra, de atom stabil. Egyébiránt valószínűleg csak mákbogár vagyok a saját Abitommal, de jól lehet őket kezelni. Persze lehet, hogy az Asus jobb, de az Abit annyira igénytelen, hogy kibírja ezt a két kiló port, amit beszív a 3 ventillátor.
    2.) HDD: Nekem Quantummal nem volt még tapasztalatom, de nem is szeretném. Eddig volt két WD-m, egy Maxtorom és IBM-em. Midegyik kiválóan működött, és működik még mindig. Az egyetlen BAD sectort akkor szedtem össze a WD-re, amikor szállítás közben rácsukták a metróajtót. Ezekről csak jót tudok mondani, bár az IBM még csak pár hetes. A vincsik egyébként még most is működnek, csak a 200MB-os WD-t már elég ritkán használom. Bár lehet, hogy a Quantumok egyre jobbak, de azt hiszem egy ideig még hanyagolom őket. Legalábbis a PÁF után.

    Köszi a lehetőséget:
    Fi Delta Gamma

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról