Szerző: Ady Krisztián

2004. augusztus 5. 12:22

Nem kerül piacra a Motorola windowsos MPx100 okostelefonja

A PhoneScoop.com mobiltelefonokkal foglalkozó weboldal információi szerint a Motorola mégsem dobja piacra MPx100 okostelefonját, csendben törölte a termék fejlesztését. A hagyományos, álló kivitelű windowsos okostelefon Windows Mobile 2003 for Smartphone operációs rendszert futtatott volna. A Motorola szerint nincs igény egy ilyen régebbi stílusú okostelefonra a vállalat által megcélzott ügyfélkörben, az üzleti felhasználóknál.

HIRDETÉS

A PhoneScoop.com mobiltelefonokkal foglalkozó weboldal információi szerint a Motorola mégsem dobja piacra MPx100 okostelefonját, csendben törölte a termék fejlesztését. A "hagyományos", álló kivitelű windowsos okostelefon Windows Mobile 2003 for Smartphone operációs rendszert futtatott volna. A Motorola szerint nincs igény egy ilyen régebbi stílusú okostelefonra a vállalat által megcélzott ügyfélkörben, az üzleti felhasználóknál.

A Motorola másodikként bejelentett windowsos telefonja, az MPx100 készülék 1,3 megapixeles kamerával és továbbfejlesztett szolgáltatásokkal rendelkezett volna. A háromsávos GSM/GPRS mobil infravörös és Bluetooth kapcsolaton keresztül szinkronizálhatott volna a PC-vel vagy más mobil eszközökkel.

A Motorola MPx100 beépített böngészője a Microsoft Pocket Internet Explorere volt, mely HTML és WAP 2.0 oldalakat jeleníthetett meg a színes kijelzőn. Az okostelefonnak 2004 második negyedévében kellett volna megjelennie a piacon.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 10:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.