Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Nem kerül piacra a Motorola windowsos MPx100 okostelefonja

Ady Krisztián, 2004. augusztus 05. 12:22
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A PhoneScoop.com mobiltelefonokkal foglalkozó weboldal információi szerint a Motorola mégsem dobja piacra MPx100 okostelefonját, csendben törölte a termék fejlesztését. A hagyományos, álló kivitelű windowsos okostelefon Windows Mobile 2003 for Smartphone operációs rendszert futtatott volna. A Motorola szerint nincs igény egy ilyen régebbi stílusú okostelefonra a vállalat által megcélzott ügyfélkörben, az üzleti felhasználóknál.

A PhoneScoop.com mobiltelefonokkal foglalkozó weboldal információi szerint a Motorola mégsem dobja piacra MPx100 okostelefonját, csendben törölte a termék fejlesztését. A "hagyományos", álló kivitelű windowsos okostelefon Windows Mobile 2003 for Smartphone operációs rendszert futtatott volna. A Motorola szerint nincs igény egy ilyen régebbi stílusú okostelefonra a vállalat által megcélzott ügyfélkörben, az üzleti felhasználóknál.

A Motorola másodikként bejelentett windowsos telefonja, az MPx100 készülék 1,3 megapixeles kamerával és továbbfejlesztett szolgáltatásokkal rendelkezett volna. A háromsávos GSM/GPRS mobil infravörös és Bluetooth kapcsolaton keresztül szinkronizálhatott volna a PC-vel vagy más mobil eszközökkel.

A Motorola MPx100 beépített böngészője a Microsoft Pocket Internet Explorere volt, mely HTML és WAP 2.0 oldalakat jeleníthetett meg a színes kijelzőn. Az okostelefonnak 2004 második negyedévében kellett volna megjelennie a piacon.