:

Szerző: zsozso

2000. május 31. 13:23

Wincsielektonika

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: Molnar Janos [SMTP:mjahno@westel900.net]
    Küldve: 2000. május 25. 22:00
    Címzett: zsozso@hwsw.hu
    Tárgy: Vincsielektronika


    Hali!

    Molnar Jahno, Mikland :-) Ha hiszed, ha nem, nalam volt olyan, hogy forditva dugtunk tapot a vincsire. Ennek ellenere gyorsan vettem egy ugyanilyet, elektronikat atpakoltam, mindent lementetettem, es egy elektronikaval egy ilyan "vincsi paros" azota is mukodik. Ez a paros 170 megas WD, akkor halt ki, mikor meg 20 kornyeken osztottak.

    Vicces is volt, hogy a Kurtnel megprobaltak megjavitani, aztan nem sikerult, de azt adatmentest felajanlottak. Arra meg kozoltem, hogy az ugyan nekem felesleges, mert sikeresen megcsinaltam. Sz'al a mostani vincsiknel nem tudom, hogyan muxik ez a firmware-bad sector, meg minden, de a multkor meg nalam Quantum 2 gigas fireballokkal is muxott, meg minden.
    Most vagy mazlista vagyok, vagy mazlista vagyok :-)

    Jahno

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.