Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Személyre szabható csengetési hang a T-Mobile előfizetőinek

Bodnár Ádám, 2004. július 29. 14:09
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A szeptember 1-től Magyarországon elsőként a T-Mobile ügyfelei számára elérhető Dallamcsengő szolgáltatás segítségével a hívó fél a szokásos és egységes csengetési hang helyett a hívott fél által kiválasztott zenét hallhatja majd.

hirdetés
A szeptember 1-től Magyarországon elsőként a T-Mobile ügyfelei számára elérhető Dallamcsengő szolgáltatás segítségével a hívó fél a szokásos és egységes csengetési hang helyett a hívott fél által kiválasztott zenét hallhatja majd.

A Dallamcsengővel egyes telefonszámokhoz dallam rendelhető, kiválasztható, hogy valamely családtag, ismerős vagy kolléga beérkező hívása esetén zene szólaljon meg. A megoldás a telefonközpontokban már megismert zenés várakoztatás korszerűbb, igény szerint személyre szabható mobiltelefonos változata, külföldön már számos országban sikert aratott. A Dallamcsengő révén akár kisvállalkozások a céges előfizetésekre érkező hívásokat egyedi, a vállalkozást megkülönböztető dallammal fogadhatják.

A T-Mobile nemzetközi lemezkiadókkal együttműködve különböző kategóriákba sorolva a zeneszámok nagy választékát kínálja. Ezekből telefonon -- előfizetéses ügyfelek esetén pedig internetes felületen is -- egy rövid részlet meghallgatásával a felhasználó választhatja ki, mely dallamokra van szüksége. A Dallamcsengő regisztrációval vehető igénybe, havidíja mindössze 300 forint. Az igényelt dallamok egyszeri, 300 forintos díj ellenében egy saját mappába tölthetők le és ezt követően korlátlan számú hívó félhez rendelhetők.

Az egyéni mappában tárolt dallamok a szolgáltatás hívószámán, a normál percdíjas 06-30/8040400-as telefonszámon, internetes vagy WAP-os felületen kezelhetők. A Dallamcsengő szolgáltatás a bevezetés első két hónapjában havidíj-mentesen vehető igénybe.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.