Szerző: Bodnár Ádám

2004. július 16. 16:05

Új alelnök az Adobe-nál

John Brennan
John Brennan
[Herald] Az Adobe Systems bejelentette, hogy John Brennant nevezte ki az új vállalatfejlesztési első alelnök pozícióba. Brennan az Adobe stratégiai tervezését, a fúziókat és felvásárlásokat, illetve a szakmai szövetségeket fogja vezetni és irányítani közvetlenül az Adobe elnök-vezérigazgatója, Bruce Chizen felügyelete alatt.

Brennan az Adobe-hoz a Hewlett-Packardtól igazolt át, ahol a vállalat nemzetközi kis- és közepes üzleti tevékenységienek első alelnöke volt. Ilyen minőségében Brennan a kis- és középvállalati szegmensbe irányuló termékportfolió értékesítési és marketing tevékenységéért felelt. Brennan vezette korábban a HP vállalatfejlesztését, többek között az általános tervezést és az ezzel kapcsolatos vállalatbefektetési tevékenységeket. Feladatai közé tartozott az új piacokon a fontosabb kezdeményezések értékelése, illetve a vállalatfejlesztési tranzakciók felmérése, kitárgyalása és végrehajtása.

"John gazdag vállalatstratégiai, üzletvezetési és műveleti tapasztalatokkal rendelkezik" -- mondta Bruce Chizen. "Vezetői képességei és piaci tapasztalata révén az Adobe vezetőgárdája egy értékes taggal bővül." "Az Adobe kiemelkedő szereplő a szoftveres technológia világában" -- mondta Brennan. "Örömmel tölt el, hogy az Adobe további piaci növekedési törekvéseit segíthetem."

A HP előtt Brennan az Accenture elektronikai és csúcstechnológiai munkájának irányításában vett részt, ahol stratégiai és megoldási tanácsadással is kiemelten foglalkozott. Diplomáit a Yale és a kaliforniai Berkeley egyetemeken szerezte.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról