:

Szerző: Ady Krisztián

2004. július 16. 13:39

Együttműködési megállapodást kötött a Creative és az Analog Devices Inc.

A Creative és az Analog Devices bejelentették, hogy közös megállapodásuk értelmében a Creative saját fejlesztésű megoldásokat szállít az ADI számára az alaplapi hangrendszerek által elérhető minőség jelentősebb emeléséhez.

A Creative és az Analog Devices bejelentették, hogy közös megállapodásuk értelmében a Creative saját fejlesztésű megoldásokat szállít az ADI számára az alaplapi hangrendszerek által elérhető minőség jelentősebb emeléséhez.

A Creative saját fejlesztéseivel magasabb hangminőség, teljesebb szolgáltatások érhetők el olyan alaplapokon, melyek az Analog Devices audio lapkáit használják az integrált "hangkártya" megvalósításához. Az együttműködés eredményeként született új termékek és fejlesztések 2004 őszén lesznek elérhetőek.

"Izgalmasnak találjuk a feladatot, hogy az Analog Devices óriási vevőbázisának könnyen használható, kedvező árú fejlesztési utat biztosítsunk a Sound Blaster hangminőség felé" -- mondta Steve Erickson, a Creative audio csoportjának alelnöke. "Most először élvezhetik az alaplapi hangrendszerek felhasználói a Sound Blaster kiemelkedő hangminőségét és funkciógazdagságát egy egyszerű, könnyen telepíthető fejlesztőcsomag segítségével" -- tette hozzá.

"A PC-s alaplapi hangrendszerek piacvezetőjeként izgalmasnak találjuk, hogy a Creative termékek, technológia és márkanév belép az alaplapi konfigurációk tömegpiacára" -- mondta John Croteau, az Analog Devices, Inc. médiaplatformok és szolgáltatási csoportjának általános igazgatója. "Ez egy fontos lépés az integrált hangrendszerek funkciói számára, hiszen a fejlesztések és tartozékok eladása hajtja a kiskereskedelmi és megrendelői piacot, sokszor még a PC eladását is meghaladó profitlehetőségekkel."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.