:

Szerző: Ady Krisztián

2004. július 15. 10:47

A 3Com bemutatta OfficeConnect vezeték nélküli termékcsaládját

[Vision Communications] A 3Com bemutatta OfficeConnect vezeték nélküli termékcsaládjának legújabb tagjait. Az új Turbo Mode szolgáltatásnak köszönhetően az OfficeConnect 11 a/b/g vezeték nélküli hozzáférési pontok sebessége a duplájára nőtt. Az új WDS szolgáltatás segítségével pedig új távlatok nyílhatnak a teljes mértékben vezeték nélküli hálózati infrastruktúra kiépítésében.

[Vision Communications] A 3Com bemutatta OfficeConnect vezeték nélküli termékcsaládjának legújabb tagjait. Az új "Turbo Mode" szolgáltatásnak köszönhetően az OfficeConnect 11 a/b/g vezeték nélküli hozzáférési pontok sebessége a duplájára nőtt. Az új WDS szolgáltatás segítségével pedig új távlatok nyílhatnak a teljes mértékben vezeték nélküli hálózati infrastruktúra kiépítésében.

Az OfficeConnect 11 a/b/g elérési pontjaiba és kiszolgáló egységeibe szerelt "Turbo Mode" szolgáltatás 54 Mbit/s-ról 108 Mbit/s-ra növeli a vezeték nélküli kapcsolat nyers sebességét. A Vezeték nélküli Disztribúciós Rendszerhez (Wireless Distribution System – WDS) kapcsolt OfficeConnect Wireless 11 a/b/g hozzáférési pontok pedig helyi hálózathoz (LAN) való kapcsolódás nélkül teszik lehetővé az üzleti ügyfelek számára a teljes mértékben vezeték nélküli infrastruktúra kiépítését.

Lehner Tamás, a 3Com Magyarország ügyvezető igazgatója a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta: "Vezeték nélküli termékeink ötvözik a kifinomult nagyvállalati szolgáltatásokat azzal a könnyű kezelhetőséggel, nagyfokú biztonsággal és alacsony árfekvéssel, amelyet a kis- és középvállalkozások már megszoktak és elvárnak tőlünk."

"Mindezen felül azon nagyvállalati ügyfeleink számára, akik a 3Com high-end vezeték nélküli termékeit használják, kisebb irodáik, távoli kirendeltségeik nagysebességű, vezeték nélküli összeköttetéseihez OfficeConnect termékcsaládunk jelent ideális megoldást" -- tette hozzá.

A "Turbo Mode" szolgáltatás, melyet a 3Com nagyvállalati Wireless LAN Access Point 8750, 8250, 7250 és 802.11a/b/g vezeték nélküli PC adapterei már teljes körűen támogatnak, beépítésre került az OfficeConnect vezeték nélküli termékekbe is, lehetőséget adva a kisvállalati felhasználóknak, hogy elérjék a nyers 54 Mbit/s átviteli sebesség kétszeresét.

A WDS segítségével több vezeték nélküli hálózat WDS linkeken keresztül építhető össze. Ezzel a vállalat a vezetékes LAN és a vezeték nélküli rendszerek összekapcsolására is lehetőséget nyújt. Ez a megoldás ideális például olyan nyílt térben, ahol a vezetékhálózat kiépítése, vagy újraépítése költséges, nem engedélyezett, vagy fizikailag nem kivitelezhető.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.