Szerző: Bodnár Ádám

2004. július 14. 14:39

HP eszközökön konszolidálja fejlesztési tevékenységét a Graphisoft

A Hewlett-Packard Magyarország megállapodást kötött a Graphisofttal, melynek értelmében a cég HP hardverplatformon egységesítette szoftverfejlesztési tevékenységét és működését.

HIRDETÉS

A Hewlett-Packard Magyarország megállapodást kötött a Graphisofttal, melynek értelmében a cég HP hardverplatformon egységesítette szoftverfejlesztési tevékenységét és működését.

A Graphisoft olyan hardverszállítót keresett, amelynek kiváló technológiája globális jelenléttel párosul. Végül a legjobb ár-teljesítmény arányt és szolgáltatásminőséget nyújtó HP hardvereit választotta platformja egységesítésére. "Régebben sokféle, eltérő márkájú számítógépet használtunk, ám ezek nem biztosították számunkra a szoftverfejlesztési piacon a vezető pozíció megtartáshoz szükséges teljesítményt" -- mondta Sárdy Tibor, a Graphisoft informatikai igazgatója.

A Graphisoft mostanáig 30 HP ProLiant szervert, 15 HP xw4100 munkaállomást és 20 HP noteszgépet telepített környezetében. A számítástechnikai óriásnak köszönhetően már eddig is jelentős költségmegtakarítást ért el: a munkaállomások esetében például 20 százalékos javulásról számolt be a teljes rendszerköltség (TCO) terén. A közeljövőben további 30 munkaállomást és 15 noteszgépet terveznek üzembe állítani.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 13:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.