Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 30. 21:24

Új AOpen Socket 370 alaplapok

Az AOpen MX34, AX34 és AX34 Pro alaplapjai egyaránt a VIA Apollo Pro 133A chipsetre épülnek. A lapokon Socket 370 foglalatok állnak készen az Intel Celeron S370 és Pentium III FCPGA processzorok fogadására, SDRAM moduljainkat három DIMM foglalatba helyezhetjük. Minhárom alaplap rendelkezik ATA/66 támogatással és tartalmaz egy integrált AC'97 audiovezérlőt, valamint 4 USB csatlakozót.

Az MX34 egy microATX kivitelű alaplap, míg az AX34 és az AX34 Pro teljes ATX méretű. Az AX34 Pro az igényes túlhajtókat célozza meg, az AOpen-től nem ismeretlen nyalánkságokkal csábítva őket: aranyozott hűtőborda a chipseten, extranagy kondenzátorok a processzor stabilitása érdekében, valamint BIOS-ból állítható CPU-feszültség segítik elő a masszív overclockolást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról