Szerző: mz

2000. május 30. 19:49

USB Windows NT 4.0 alatt

A Bsquare ma megjelentette USB For Windows NT 4.0 termékét, az első olyan produktumot, mely lehetővé teszi az USB buszra csatlakozó eszközök használatát Windows NT 4.0 alatt. Az USB For Windows NT 4.0 elboldogul az USB-s billentyűzetekkel, egerekkel, nyomtatókkal és USB hubokkal.
A cég szerint főleg a vállalati felhasználók járhatnak jól új termékükkel, hiszen így kihasználhatják az USB termékek sokoldalúságát, flexibilitását és alacsonyabb árát - bár ez utóbbit nem tudom, honnan vették.
A Windows 98 és a Windows 2000 operációs rendszerek támogatják az USB használatát, de közvetlen támogatás nincs a Windows NT 4.0-ban. Az várható volt, hogy a Microsoft nem is fog ilyen támogatást, frissítést fejleszteni a régebbi NT-hez, hiszen ha az mindent támogat, ki venné meg a Windows 2000-ret? A megjelenéssel az egyetlen dolog, ami hiányzik az NT-ből egy átlagos felhasználó számára, az egy újabb DirectX.
Az USB For Windows NT 4.0 a Bsquare-től érhető el egy- és többfelhasználós licensszel, egy példány ára 79 USD, tíz licensz pedig 495 dollárba kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról