Szerző: Bodnár Ádám

2004. július 7. 16:10

Csökkentette negyedéves pénzügyi kilátásait a PeopleSoft

A PeopleSoft bejelentette, hogy az Oracle ellenséges felvásárlási ajánlatával kapcsolatos ügyek miatt második negyedéves pénzügyi eredményei messze a várakozások alatt alakulnak.

HIRDETÉS

A PeopleSoft bejelentette, hogy az Oracle ellenséges felvásárlási ajánlatával kapcsolatos ügyek miatt második negyedéves pénzügyi eredményei messze a várakozások alatt alakulnak.

Az üzleti szoftvereket gyártó vállalat korábban 20-22 centes részvényenkénti nyereséget jelzett előre, most azonban csak 13-15 centes profitot vár. A Reuters Research által megkérdezett elemzők 21 centes eredményt jeleztek előre. Az egyszeri költségeket is figyelembe véve a vállalat részvényenként 5 centes profitot vár, ami lényegesen alacsonyabb, mint az áprilisban közzétett 10-12 centes prognózis. Elemzők részvényenként 12 centes nettó profitot jeleztek előre.

"A trösztellenes per publicitása a megelőző hónapban olyan méreteket öltött, amelyet lehetetlen volt figyelmen kívül hagyni" -- mondta Craig Conway, a PeopleSoft elnök-vezérigazgatója az amerikai Igazságügyi Minisztérium és az Oracle között folyamatban levő ügyre. "A pernek jelentős hatása volt az üzletmenetünkre, amit a közvetlenül ezelőtti hónapban pedig még inkább megéreztünk." Az elnök-vezérigazgató szerint a cég üzletmenete hamarosan visszatér a megszokott kerékvágásba.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 12:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.