Szerző: Ady Krisztián

2004. június 25. 13:48

Felcsévélhető kábellel rendelkező optikai egeret dob piacra a Trust notebook-felhasználók számára

A notebook igen hasznos eszköz, de a hordtáskában lévő és a tartozékokhoz nélkülözhetetlen kábelek néha kellemetlenségeket is okozhatnak. A Trust bemutatta Micro Mouse Retractable USB optikai egerét, mely megoldja az igényes notebook-felhasználók ilyen problémáit.

A notebook igen hasznos eszköz, de a hordtáskában lévő és a tartozékokhoz nélkülözhetetlen kábelek néha kellemetlenségeket is okozhatnak. A Trust bemutatta "Micro Mouse Retractable USB" optikai egerét, mely megoldja az igényes notebook-felhasználók ilyen problémáit.

A kompakt optikai egér visszahúzható USB-kábellel rendelkezik, amelyet öt különböző hosszúságra lehet kihúzni. Az egér használata során a felhasználó beállíthatja a kábel ideális hosszát. A használatot követően a kábel felcsévélhető, így nem akad össze más kábelekkel az egér tárolásakor.

A kompakt egér három gombbal és görgetővel rendelkezik, pontosságát az optikai érzékelő biztosítja. Alakjának köszönhetően a notebook-egeret bal- és jobbkezes felhasználók egyaránt jól alkalmazhatják.

A termék a legújabb energiatakarékossági technológiákat alkalmazza. A Trust Micro Mouse Retractable USB mellé kényelmes hordtáskát és többnyelvű használati útmutatót is biztosítanak. A termék augusztus közepén kerül kereskedelmi forgalomba.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.