Szerző: Ady Krisztián

2004. június 25. 13:48

Felcsévélhető kábellel rendelkező optikai egeret dob piacra a Trust notebook-felhasználók számára

A notebook igen hasznos eszköz, de a hordtáskában lévő és a tartozékokhoz nélkülözhetetlen kábelek néha kellemetlenségeket is okozhatnak. A Trust bemutatta Micro Mouse Retractable USB optikai egerét, mely megoldja az igényes notebook-felhasználók ilyen problémáit.

A notebook igen hasznos eszköz, de a hordtáskában lévő és a tartozékokhoz nélkülözhetetlen kábelek néha kellemetlenségeket is okozhatnak. A Trust bemutatta "Micro Mouse Retractable USB" optikai egerét, mely megoldja az igényes notebook-felhasználók ilyen problémáit.

A kompakt optikai egér visszahúzható USB-kábellel rendelkezik, amelyet öt különböző hosszúságra lehet kihúzni. Az egér használata során a felhasználó beállíthatja a kábel ideális hosszát. A használatot követően a kábel felcsévélhető, így nem akad össze más kábelekkel az egér tárolásakor.

A kompakt egér három gombbal és görgetővel rendelkezik, pontosságát az optikai érzékelő biztosítja. Alakjának köszönhetően a notebook-egeret bal- és jobbkezes felhasználók egyaránt jól alkalmazhatják.

A termék a legújabb energiatakarékossági technológiákat alkalmazza. A Trust Micro Mouse Retractable USB mellé kényelmes hordtáskát és többnyelvű használati útmutatót is biztosítanak. A termék augusztus közepén kerül kereskedelmi forgalomba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról