Szerző: Bodnár Ádám

2004. június 16. 14:49

A Suntól igazolt vezetőt a FreeSoft

Keresztesi János
Keresztesi János
A FreeSoft Rt. igazgatósága tisztújító ülésén a menedzsment megerősítésének jegyében az elnöki és vezérigazgatói poszt szétválasztása mellett döntött és Keresztesi Jánost választotta meg a társaság vezérigazgatójává. Keresztesi megbizatása 2004. szeptember 1-jétől határozatlan ideig szól.

A 47 éves, informatikus végzettségű szakember pályafutását 1987-ben a SZÁMALK-nál kezdte. 1999 áprilisától, több mint öt évig sikeresen látta el a Sun Microsystems hazai leányvállalatának ügyvezetői feladatait, a Sun Microsystems két alkalommal az európai régió legsikeresebb vezetőjévé választotta, 2001-ben elnyerte az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által odaítélt "Az Év Informatikai Menedzsere" szakmai elismerést.

1995-től közel négy éven át volt az Oracle Hungary partnerkapcsolati, majd az indirekt értékesítésért felelős igazgatója, azt megelőzően a Digital Equipment Hungary PC és indirekt értékesítéséért volt felelős.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról