:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. június 16. 14:49

A Suntól igazolt vezetőt a FreeSoft

Keresztesi János
Keresztesi János
A FreeSoft Rt. igazgatósága tisztújító ülésén a menedzsment megerősítésének jegyében az elnöki és vezérigazgatói poszt szétválasztása mellett döntött és Keresztesi Jánost választotta meg a társaság vezérigazgatójává. Keresztesi megbizatása 2004. szeptember 1-jétől határozatlan ideig szól.

A 47 éves, informatikus végzettségű szakember pályafutását 1987-ben a SZÁMALK-nál kezdte. 1999 áprilisától, több mint öt évig sikeresen látta el a Sun Microsystems hazai leányvállalatának ügyvezetői feladatait, a Sun Microsystems két alkalommal az európai régió legsikeresebb vezetőjévé választotta, 2001-ben elnyerte az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által odaítélt "Az Év Informatikai Menedzsere" szakmai elismerést.

1995-től közel négy éven át volt az Oracle Hungary partnerkapcsolati, majd az indirekt értékesítésért felelős igazgatója, azt megelőzően a Digital Equipment Hungary PC és indirekt értékesítéséért volt felelős.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.