:

Szerző: Ady Krisztián

2004. június 16. 14:38

Itthon is megvásárolhatók mától a Fujitsu Siemens Computers Pocket LOOX 400-as kéziszámítógépei

[Vision Communications] Mától a magyar felhasználók számára is elérhető a Fujitsu Siemens Computers legújabb Pocket LOOX 400-as kéziszámítógép-családja. A legkisebb zsebben is elférő mobil iroda integrált vezeték nélküli hálózati hozzáféréssel, illetve Bluetooth technológia segítségével kapcsolódik az irodai rendszerhez vagy az internethez.

[Vision Communications] Mától a magyar felhasználók számára is elérhető a Fujitsu Siemens Computers legújabb Pocket LOOX 400-as kéziszámítógép-családja. A legkisebb zsebben is elférő "mobil iroda" integrált vezeték nélküli hálózati hozzáféréssel, illetve Bluetooth technológia segítségével kapcsolódik az irodai rendszerhez vagy az internethez.

A Pocket LOOX 400 kéziszámítógépek 3,5 hüvelykes, 240 x 320 pixel felbontású, színes TFT érintőképernyővel rendelkeznek. A készülékek tulajdonosa akár zenehallgatással, filmnézéssel, játékkal vagy saját készítésű fotók vetítésével is kitöltheti az utazás és a várakozás holtidejét.

A Pocket LOOX 400 két alapváltozata teljeskörűen integrált Bluetooth és infravörös porttal rendelkezik, a Pocket LOOX 420 BT/WLAN pedig ezen túlmenően vezeték nélküli hálózati működésre is alkalmas. Emellett a termékek GPRS-modemek használatára is képesek. Mindkét modell Windows Mobile 2003-as operációs rendszert futtat és bővítőnyílásokkal rendelkezik, amelyek révén CompactFlash és Secure Digital/MultiMedia Card eszközök -- vonalkód-szkennerek, fényképezőgépek, háttértár-megoldások és GPS navigációs rendszerek -- adatait tudják fogadni.

A kéziszámítógépek a maximális adatbiztonság érdekében képesek akkumulátorcsere idején -- legfeljebb 30 percig -- külön, átmeneti energiatárolóból üzemben maradni.

A Pocket LOOX 400-as termékcsalád legfőbb jellemzői:

  • Intel XScale PXA255 processzor
  • Bluetooth és Wi-Fi kompatibilitás
  • 3,5"-os, 240 x 320 pixeles érintésérzékeny képernyő
  • 64 MB memória
  • 2 kiegészítő slot
  • Fujitsu Siemens CompactFlash GPRS és WLAN kiegészítő kártyák támogatása
  • Akkumulátorkapacitás: 1100 mAh
  • Működési idő egy feltöltéssel: 12 óra

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.