Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. június 16. 10:42

Nyári ADSL akciós táblázat

Hagyomány, hogy a nagyobb akciók kapcsán a HWSW-n megjelenik egy-egy összefoglaló az internetszolgáltatók ajánlataiból. Most is ez történt: a Matáv -- saját területein -- akciót hirdetett új ADSL előfizetők számára, melyet az internetszolgáltatók kínálnak tovább.

[HWSW] Hagyomány, hogy a nagyobb akciók kapcsán a HWSW-n megjelenik egy-egy összefoglaló az internetszolgáltatók ajánlataiból. Most is ez történt: a Matáv -- saját területein -- akciót hirdetett új ADSL előfizetők számára, melyet az internetszolgáltatók kínálnak tovább.

Az akció lényege, hogy 2004 nyarán a szolgáltatók új előfizető esetén nem számláznak belépési és havidíjat augusztus 31-ig (kivéve az Axelerot, mely 4990 forintos belépési díjat számláz). Tehát egész nyáron ingyenes marad az internet. Táblázatunk a 2004. szeptember 1. után fizetendő havidíjakat tartalmazza tehát.

Fontos feltétel, hogy új előfizetőről legyen szó, a Matávtól kapott információ szerint ugyanis ha valakinek van ADSL előfizetése és szeretné igénybevenni az akciós lehetőséget, annak előbb fel kell mondania a szerződését, megvárnia, amíg a Matáv leszereli a berendezéseket, elviszi az ADSL modemet (ezt 30 napon belül vállalja az alaphálózati szolgáltató), majd új előfizetőként kell kopognia valamelyik internetszolgáltatónál. Ekkor újra felszerelik az ADSL-t -- szintén 30 napon belüli határidővel.

A táblázatban az akciós árakon kívül feltüntettük a határozatlan idejű szerződéskor fizetendő listaárat is -- összehasonlításképpen. Táblázatunk az alanti képre kattintva tekinthető meg.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról