Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Megjelent az ACE Mega CodecS Pack kodekcsomag újabb változata

Ady Krisztián, 2004. június 14. 13:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Bár személy szerint ellenzem a kodekcsomagok használatát -- több problémát okoznak mint amennyit megoldanak -- nem mehetünk el szó nélkül az egyik legkedveltebb gyűjtemény, az ACE Mega CodecS Pack 6.00 - Professional Edition következő verziójának megjelenése mellett. A csomagban számtalan audio-, videokodek és különböző filterek, feliratozó pluginok találhatók meg egyetlen telepítő felületen keresztül.

Bár személy szerint ellenzem a "kodekcsomagok" használatát -- több problémát okoznak mint amennyit megoldanak -- nem mehetünk el szó nélkül az egyik legkedveltebb gyűjtemény, az ACE Mega CodecS Pack 6.00 - Professional Edition következő verziójának megjelenése mellett. A csomagban számtalan audio-, videokodek és különböző filterek, feliratozó pluginok találhatók meg egyetlen telepítő felületen keresztül.

A nem kevesebb mint 41,1 MB-os csomagot innen lehet letölteni.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.