Szerző: Bodnár Ádám

2004. június 4. 16:08

Lebeszélhető havidíjas tarifacsomag a T-Mobile kínálatában

A hazai mobilhasználók számára rég várt újdonsággal szolgál az ország legnagyobb mobilcége, a T-Mobile. A június 5-én bevezetett Relax csomagokkal ugyanis az előfizetéses ügyfelek ezentúl havidíj nélkül, kizárólag a pecdíjakat fizetve telefonálhatnak.

A hazai mobilhasználók számára rég várt újdonsággal szolgál az ország legnagyobb mobilcége, a T-Mobile. A június 5-én bevezetett Relax csomagokkal ugyanis az előfizetéses ügyfelek ezentúl havidíj nélkül, kizárólag a pecdíjakat fizetve telefonálhatnak.

A Relax lényege, hogy a csomagban foglalt perceket az ügyfél egyben fizeti meg és minden kifizetett percet fel is használhat. A Relax átlátható, mert minden időszakban és minden belföldi hálózatba azonos díjat kínál, így könnyen kiszámítható, mennyibe kerül egy beszélgetés. Az sem jelenthet gondot, ha a csomagban foglalt percek kevésnek bizonyulnak, ugyanis azok felhasználását követően a mindenkor egységes percdíjak tovább csökkennek. A csomagok közötti váltás díjmentes és a Relax szinte minden, az előfizetéses ügyfelek számára kínált szolgáltatást, illetve kedvezményt magában foglal.

A Relax csomagokban a hangposta felhívása alapesetben 16-07 óráig és munkaszüneti napokon díjmentes. A kedvezmények részeként a többi előfizetéses díjcsomaghoz hasonlóan a Relaxot választók havonta 5 MMS-t küldhetnek ingyenesen év végéig. A kiegészítő SMS-csomagokkal az üzenetek díja jelentősen csökkenthető és az SMS-csomag 80 használatával a hangpostán hagyott üzenetek éjjel-nappal, bármely időszakban díjmentesen hallgathatók meg.

A Relax csomagok mindenki számára kedvezőek és a nagyobb perc-csomagok választásával egyre alacsonyabb díjakkal telefonálhatnak a T-Mobile ügyfelei. A Relax 500 perc-csomagban foglalt mobilhasználattal a nap minden időszakában percenként 35, a Relax 1000-rel pedig 25 forintért hívható bármely belföldi előfizető, csúcsidő nélkül.

Relax 100 Relax 250 Relax 500 Relax 1000
Havonta lebeszélhető percek 100 250 500 1000
Egy perc díja 45 Ft 35 Ft 30 Ft 25 Ft
Lebeszélhető percek ára 4500 Ft 10000 Ft 17500 Ft 25000 Ft
Minden további perc díja 40 Ft 37,50 Ft 30 Ft 22,50 Ft

Akik a magyarországi hívások mellett külföldre is gyakran telefonálnak, további díjkedvezményhez juthatnak a Relax kiegészítő nemzetközi perc-csomagjaival. A belföldi Relax perc-csomaghoz választható nemzetközi változattal valóban szabad a kommunikáció, hiszen a világ 29 országának minden mobilos és vezetékes előfizetője belföldi percdíjakért hívható. A nemzetközi Relax csomagokkal az Európai Unió valamennyi országa, az Egyesült Államok és a környező országok minden előfizetőjével alacsony percdíjakkal beszélgethetnek a T-Mobile ügyfelei.

A Relax és Relax kiegészítő nemzetközi csomagokban foglalt beszélgetések esetében a számlázás egyperces egységekben történik és minden megkezdett egység díjköteles.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról